onsdag 21 mars 2012

Välkomna!

Heinrich Hoffman är en cirkusdirektör som när en passionerad dröm om att kunna skapa en extraordinär föreställning som folk ska minnas som något fantastiskt. Kom och se halsbrytande akrobatkonster, förtjusande ormtjusare, clowner, vilda lejontämjare och andra under. Vill du skratta? Vill du se det obegripliga? Vill du hänföras över det otroliga? Kom till Hoffmans cirkus!

Årets musikteaterföreställning har den klassiska cirkus från slutet av 1800-talet som förebild. Vi återuppväcker den gamla scenkonsten med hjälp av musik, färg, makalösa kostymer och galna upptåg varvat med avancerade illusioner. Som vanligt förenar vi flera konstarter i scenografi, text, musik och dans i olika uttryck.

 
Så tveka inte! Ta med dig familjen, barnbarnen, dina vänner och andra bekanta! Vad kan man då förvänta sig? Tja, en rolig historia med en del udda karaktärer och oväntade vändningar? Kanske det, men det är framför allt en föreställning som ska vara lättsmält, underhållande och med cirkusens glädje i centrum. Med andra ord precis som det ska vara! Välkomna!